Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Krásny rekreačný objekt v Mýte pod Ďumbierom na predaj

Interné ID: 26042023AL01
Ulica: Mýto
Obec: Mýto pod Ďumbierom
Okres: Brezno
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Hotely a penzióny
Iné:
620 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľký rekreačný dom v obci Mýto pod Ďumbierom. Táto obec je vyhľadávanou rekreačnou lokalitou vhodnou na zimné i letné športy. Priamo v obci sa nachádza lyžiarske stredisko Mýto Ski&Bike Park, lyžiarske stredisko i golfové ihrisko na Táľoch sú dostupné do 5 min. jazdy autom. Lyžiarske stredisko Chopok Juh i Čertovica sú v dosahu 10 min jazdy autom. Lokalita zároveň ponúka rozsiahle možnosti vysokohorskej turistiky, cykloturistiky, hubárčenia a vychádzok v nízkotatranskej doline Štiavničky.

Dom stojí na veľkorysom pozemku o rozlohe 1100 m2. Na pozemku je kultivovaná záhrada s okrasným jazierkom, na hranici pozemku tečie potok.

Dom má úžitkovú plochu viac ako 400 m2. Bol postavený v roku 2005. Na pozemku sú k dispozícii nasledovné inžinierske siete: voda, elektrina, čistička odpadových vôd, optický kábel. Dom je zateplený, v celom dome sú eurookná a interiérové a exteriérové dvere vyrobené na mieru, pokrytý je krytinou BRAMAC. V roku 2020 vymenili majitelia vykurovacie teleso za tepelné čerpadlo Panasonic v systéme vzduch – voda so zásobníkovým ohrievačom vody. Záhrada je zavlažovaná funkčným systémom vodou mimo obecného vodovodu.

Dom je dvojpodlažný, prízemie a podkrovie. Má výbornú dispozíciu s dvomi samostatnými vchodmi a dvomi schodiskami, ktoré umožňujú rozdeliť dom podľa účelu na dve časti.

Na prízemí sa nachádza veľkorysá miestnosť o cca 50m2, ktorá spája kuchyňu, jedáleň a obývaciu izbu do jedného celku. Z miestnosti sa vychádza na terasu s vonkajším sedením a na gánok. V izbe sa nachádza krb, ktorý sa dá používať jednak z obývacej miestnosti jednak z terasy. Na prízemí sa nachádza ešte jedna izba orientovaná do ulice, dnes využívaná ako biliardová miestnosť, špajza, WC, priestranná chodba. Ďalej sa na prízemí nachádza sauna s kúpeľňou a WC,  technická miestnosť s práčovňou a lyžiarňou, vstupná hala do apartmánu na 1. poschodí so vstavanými skriňami.

 Na 1. poschodí sa nachádza miestnosť, ktorá spája kuchyňu, jedáleň a obývaciu izbu do jedného celku, 5 spálni, 2 kúpeľne so sprchou a WC, 1 kúpeľňa s vaňou, 2 samostatné WC.

Súčasní majitelia využívali tento dom čiastočne ako penzión, kde ponúkali ubytovanie na 1. poschodí a spodná časť domu zostala na rodinné bývanie.

Celý dom je kontinuálne prepojený, ale môže byť aj uzatvorený pre bývanie a pre komerčné využitie.

Súčasťou domu je na prízemí garáž prístupná z ulice aj zo záhrady. V súčasnosti je využívaná ako sklad, resp. pivnica.

Dom sa dá využiť niekoľkými spôsobmi:

- Ako nadštandardné rodinné bývanie, kde počet spálni a kúpeľni umožňuje pohodlné užívanie nehnuteľnosti veľkej prípadne viacgeneračnej rodine.

- Zároveň je tento dom predurčený na podnikanie v turizme t.j. v poskytovaní ubytovania pre turistov nateraz v samostatnom apartmáne s 3 spálňami s príslušenstvom, so spoločným priestorom, ktorý ponúka plne vybavenú kuchyňu (varná doska, rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, 2 zabudované chladničky), veľké jedálenské sedenie, pohodlné sedačky, t.j. spoločenský priestor pre návštevníkov apartmánov.

- Možnosť prebudovanie celého domu, vrátane spodného podlažia, na apartmány.

Na parkovanie sa využíva pozemok pred domom a príjazdová cesta popri dome.

Ponuková cena: 620 000 €



Pre viac informácií ma kontaktujte na 0903 703 850 alebo mailom na litomericka@realitna.sk.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
400 m2
Počet podlaží:
2
Balkón:
nie
Výťah:
nie
Krb:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Adriena Litomerická

Ing. Adriena Litomerická

Spolumajiteľka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • narks

Je zakladateľkou a riaditeľkou spoločnosti a okrem maklérskej a riadiacej práce vo firme, sa aktívne zapája do práce profesijných združení a to na národnej, ako aj medzinárodnej báze. V rokoch 2009 – 2013 pôsobila ako viceprezidentka Európskej Realitnej Asociácie – CEI, dnes CEPI.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti