Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

prenájom nového 3.izb.bytu v novostavbe s parkovaním

Ulica: Biskupická
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
780 €/mesiac
plus E

Popis nehnuteľnosti

3. izb. byt o výmere 70 m2 je situovaný  do dvojposchodovej novostavby na Biskupickej ulici v Podunajských Biskupiciach. Byt je nový, čiastočne zariadený s možnosťou dozariadenia, podľa potieb klienta s balkónom a s parkovaním v uazvretom dvore.  Dispozične pozostáva z chodby so šatníkovou skriˇou a zástenou na vešanie. Kuchyňa je prepojená s obývacou izbou, linka je vybavená všetkými elektrospotrebičmi, vedľa linky sa nachádza  jedálenský stôl so stoličkami a denná časť bytu, kde bude umiestnená sedačka, televízor. z obývacej izby je výstup na loggiu. Spálňa je zariadená novým dvojlôžkom , detská izba s pracovným stolom a posteľou. Roldor šatník je umiestnený v chodbe pred spáňami. V byte je inštalovaná klimatizácia.

Byt je mimoriadne tichý, priestranný, v suteréne ja spoločná miestnosť s možnosťou umiestnenia byciklov, kočíka atd... Dom je situovaný na Biskupickú ulicu, ktorá predtavuje pešiiu zónu  tejto mestskej časti, kde sa nachádzajú obchody, reštaurácie, kultúrne stredisko Miestny úrad a veľa zelene.

 

cena: 780.-€ plus energie ( voda, elektrina, vykurovanie, OLO - podľa  skutočnej spotreby)

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
70 m2
Zastavaná plocha:
70 m2
Stav:
novostavba
Loggia:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2023
Rok kolaudácie:
2024
Celková plocha:
70 m2
Vykurovanie - lokálne:
áno
Káblová TV:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Gabriela Bártová

Mgr. Gabriela Bártová

Maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • lrm
  • narks

Maklérka pôsobí v našom tíme viac ako dve desiatky rokov. Je rovnako úspešná pri predaji ako i prenajme nehnuteľností, zvlášť významné úspechy dosahuje pri obchodovaní s luxusnými realitami. Z celého tímu maklérov je práve ona najčastejšie vyhodnocovaná ako najlepší maklér roka. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti