Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Luxusný 1-izbový byt v novostavbe na Chalúpkovej ulici - Ideálny pre moderného mladého človeka!

Interné ID: 06092023AM
Ulica: Chalúpkova
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
750 €/mesiac
vrátane energií

Popis nehnuteľnosti

Luxusný 1-izbový byt v novostavbe - Ideálny pre moderného mladého človeka!

Máme pre teba úžasnú príležitosť! Ponúkame na prenájom štýlový 1-izbový byt v úplne novej budove, ktorý splní všetky tvoje sny o ideálnom bývaní. Tento byt nie je len miestom na spanie, je to miesto, kde začneš písať svoj vlastný príbeh.

Byt sa nachádza v prestížnej časti mesta – Chalúpkova ulica, kde máš všetko, čo potrebuješ, na dosah ruky. S obchodmi, reštauráciami, kaviarňami a verejnou dopravou v blízkosti bytu si vždy v dosahu. V blízkosti bytového domu je nová promenáda popri Dunaji s oddychovými zónami, kde môžeš relaxovať po náročnom dni.

Byt ponúka moderný interiér s kompletným zariadením, zhotoveným na mieru. Kuchyňa, vrátene všetkých elektrospotrebičov, je pripravená pre tvoje kulinárske dobrodružstvá. Vstavané skrine poskytujú dostatok úložného priestoru, dvojlôžko a pohodlná sedačka, ponúkajú ideálny relax.

Kúpeľňa so sprchovým kútom a štýlovým vybavením.

Výhody:

Bezstarostné bývanie v novej budove so strážnou službou.  

Tento byt je viac než len miesto na bývanie, je to šanca začať novú kapitolu svojho života.  Ideálny pre mladých ľudí, ktorí hľadajú pohodlnosť, bezpečnosť a moderný šarm.

Ak si pripravený zažiť tento nový začiatok, neváhaj a kontaktuj nás čo najskôr. Tento byt sa rýchlo obsadzuje, a tak by si nemal/a nechať ujsť túto jedinečnú príležitosť. Prenajmi  si tento byt a začni písať svoj vlastný príbeh už dnes!

 

Cena náumu: 750,-€/ mes. vrátane energií

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
30 m2
Zastavaná plocha:
30 m2
Podlahová plocha:
30 m2
Stav:
novostavba
Typ budovy:
tehla
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2022
Rok kolaudácie:
2023
Počet poschodí od prízemia vyššie:
8
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
1
Celková plocha:
30 m2
Orientácia:
juh
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Bielik

Ing. Andrea Bielik

Maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • narks
  • lrm

Maklérka má 26 ročné skúsenosti s realitami. Klient sa môže spoľahnúť na jej profesionalitu, odbornosť, zodpovedný a citlivý prístup. Portfólio nehnuteľností, ktorým sa venuje, je rovnako komerčného i rezidenčného charakteru. Opakovane bola vďaka svojim výsledkom vyhodnotená ako maklér roka.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti