Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Čarovný, mimoriadne tichý 2.izb byt v historickom centre Bratislavy

Ulica: Františkánske námestie
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
1 000 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Byt je situovaný na 1. poschodie historickej budovy na ulici Františkánske námestie. Vstup do bytu je cez uzamykateľnú, privátnu pavlač, ktorá patrí len k tomuto bytu. Byt je štýlovo zariadený, pozostáva z kuchynskej časti bytu, z obývacej izby a zo spálne. Obývacia izba je členená na jedáleň a oddychovú časť izby s luxusnou rohovou sedačkou . Spáľňa je rozdelená na pracovnú časť a nočnú časť izby, kde je dvojlôžko a TV zostava s úložným priestorom. V byte sú 2 úložné priestory, šatník na chodbe a sklad , kde je umiestnená práčka a regále s dostatočným  úložným priestorom. Byt je mimoriadne tichý, orientovaný do zeleného dvora.

 

cena : 1.000.-€ plus Energie( voda, vykurovanie , elektrina, OLO spolu do výšky 120.-€ )

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
53 m2
Podlahová plocha:
53 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Terasa:
áno
Celková plocha:
53 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Káblová TV:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Gabriela Bártová

Mgr. Gabriela Bártová

Maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • lrm
  • narks

Maklérka pôsobí v našom tíme viac ako dve desiatky rokov. Je rovnako úspešná pri predaji ako i prenajme nehnuteľností, zvlášť významné úspechy dosahuje pri obchodovaní s luxusnými realitami. Z celého tímu maklérov je práve ona najčastejšie vyhodnocovaná ako najlepší maklér roka. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti