Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

VEĽKÝ STAVEBNÝ POZEMOK S POTENCIÁLOM V DEVÍNSKEJ NOVEJ VSI - ISTRIJSKÁ UL., 2932 m2

Obec: Bratislava-Záhorská Bystrica
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
Iné:
1 €

Popis nehnuteľnosti

Z POVERENIA MAJITEĽA PONÚKAME V EXKLUZÍVNOM ZASTÚPENÍ NA PREDAJ KRÁSNY, VEĽKÝ STAVEBNÝ POZEMOK NA ISTRIJSKEJ UL., 2932 M2



STAVEBNÝ POZEMOK V MESTSKEJ ČASTI BRATISLAVA IV - DEVÍNSKA NOVÁ VES NA ISTRIJSKEJ UL :
Pozemok o celkovej výmere 2932 m2 sa nachádza v zastavanej časti mestskej časti na Istrijskej ul. Pozemok pozostáva z dvoch častí : predná časť pozemku je vhodná na výstavbu rodinného domu (prípadne dvoch domov), územný plán dovoľuje stavať do výšky 2 nadzemných podlaží. V zadnej časti pozemku je vinič, ovocné stromy a záhrada. Záhrada končí na cyklotrase pri roku rieky Morava. Na pozemku sú všetky inžinierske siete.

Zaujímavosťou pozemku je výhľad na zámok SchlossHof. LOKALITA : Pozemok sa nachádza priamo v centre Devínskej Novej Vsi. Kompletná občianska vybavenosť je na dosah, MHD, železničná stanica, škôlky, školy, pošta, banky, hypermarkety, turistické a športové využitie, Devínska Kobyla, Sandberg. Pozemok nie je zaťažený záložným právom, možnosť kúpy cez HÚ.

Kúpna cena:  info u makléra

Neváhajte ma kontaktovať ohľadne obhliadky : Zlatica Sedláčková, 0903 205 803, sedlackova@realitna.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2932 m2
Typ zeme:
rovina
Šírka pozemku:
16 m
Celková plocha:
2932 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Zlatica Sedláčková (Jánošová)

Zlatica Sedláčková (Jánošová)

Maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • lrm
  • narks

Pracuje v realitách viac ako 25 rokov. Klient sa môže spoľahnúť na jej odbornosť, ochotu a ľudský prístup. Špecializuje sa prevažne na rezidenčné nehnuteľnosti v Bratislave a okolí. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti