Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj zaujímavého pozemku v B. Štiavnici so stavebným povolením na výstavbu RD

Ulica: Ľudmily Podjavorinskej
Obec: Banská Štiavnica
Okres: Banská Štiavnica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
1 €

Popis nehnuteľnosti

Pozemok  o výmere 1004 m2 sa nachádza na ulici Ľ. Podjavorinskej, v príjemnej lokalite s množstvom vzrastlých stromov, v pešej dostupnosti do centra mesta. Má ideálny štvorcový tvar, všetky IS - elektrina, plyn. voda, internet/ okrem kanalizácie. K pozemku je vydáne právoplatné stavebné povolenie a vyhotovený realizačný projekt na stavbu Chata - Dom. Projekt je riešený na bývanie,  ale i na podnikanie ( prenájom). Na prízemí objektu sa nachádzujú  4 samostatné spálne s príslušenstvom , sauna so sprchou. Úžitková plocha prízemia je  119 m2 , átrium s terasou  v exteriéri má úžitkovú plochu 94,6 m2.  Zo spální je priamy  výstup na terasu  a na pozemok, čo zvyšuje atraktivitu  a komfort bývania. 

Na poschodíe je situovaná spoločenská časť domu , t.j. obývacia izba  s výstupom na balkón, jedáleň, kuchyňa, spolu s úžitkovou plochou 68,5 m2.  Z obývacej izby je výhľad na Nový zámok a časť mesta.  Projekt počíta s realizáciou vírivky a bazená v záhradnej časti poemku.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1004 m2
Internet:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Gabriela Bártová

Mgr. Gabriela Bártová

Maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • lrm
  • narks

Maklérka pôsobí v našom tíme viac ako dve desiatky rokov. Je rovnako úspešná pri predaji ako i prenajme nehnuteľností, zvlášť významné úspechy dosahuje pri obchodovaní s luxusnými realitami. Z celého tímu maklérov je práve ona najčastejšie vyhodnocovaná ako najlepší maklér roka. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti