Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Piaristická ulica – kaštieľ v centre mesta

Ulica: Piaristická
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Administratívne objekty
1 €
info v RK

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zrekonštruovaná historická budova - kaštieľ, nachádza sa na Piaristickej ulici, v širšom centre mesta. V blízkosti sa nachádzajú historické vily ako aj moderné stavby. Kompletná občianska vybavenosť je samozrejmosťou. Objekt má polozapustený suterén a tri nadzemné podlažia. Momentálne je kompletne prenajatý, nachádzajú sa v ňom kancelárske priestory, súkromná škôlka, kaderníctvo, lekárska ambulancia a dva apartmány. Každý priestor má samostatné hygienické zázemie. Objekt je napojený na všetky inžinierske siete, nie je pamiatkovo chránený. Na pozemku sa dvor pre škôlku a časť s parkovaním pre 15 áut.

Výmera pozemku: 1433 m2
zastavaná plocha: 471 m2
úžitková plocha: 959 m2

Počet vlastných parkovacích stojísk: 15

Cena: info v RK

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
iné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
959 m2
Úžitková plocha:
959 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. arch. Ľuboš Lenarth

Ing. arch. Ľuboš Lenarth

Maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • lrm
  • narks

V odbore pracuje od roku 2003. V práci realitného makléra úspešne spája skúsenosti z praxe a vedomosti architekta. Najradšej sa venuje sprostredkovaniu predaja a prenájmu komerčných nehnuteľností - budov, areálov, skladov, kancelárií a pozemkov. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti