Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

4 izbový mezonetový byt v rodinnom dvojdome so záhradou, blízko mesta a predsa v kľude vidieka

Interné ID: 23102022AB1
Ulica: Repíková
Obec: Hviezdoslavov
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
184 900 €

Popis nehnuteľnosti

Predaj 4i mezonetového bytu so záhradou v Hviezdoslavove.  Byt sa nachádza v dvojdome  na novovzniknutej Repíkovej ulici, ktorá je pokračovaním Rumančekovej ul. Dostupnosť je výborná vďaka  rýchlostnej cesty  R7 - Bratislava 17 minút, Šamorín 7 minút, Dunajská Streda 21 minút. V pešej dostupnosti je vlaková stanica, aj zastávka medzimestskej autobusovej dopravy. V rámci obcí Hviezdoslavov a susediaceho Kvetoslavova máte k dispozícii niekoľko supermarketov, aj domácu pekáreň, či mäsiareň, reštaurácie a kaviarne, lekáreň, záhradníctvo, domáce potreby. Nachádza sa tu aj materská škola a dve základné školy. 

Technický popis: Pezinská tehla + zateplenie 15 cm fasádny polystyrén EPS 70, betónové stropy, väzníkový krov a strešná krytina Terrán Danubia Inova, klampiarske konštrukcie, okná plastové 5-komorové 3-sklo, kúrenie elektrické podlahové DEVI (v každej izbe dotykový termostat), inteligentný boiler na ohrev vody, predpríprava na alarm a videovrátnik.
Prípojky mestskej kanalizácie, elektrina, mestská voda, príprava pre zavedenie optického kábla na internet.

Dispozícia: prízemie -  predsieň, kuchyňa, sklad, obývacia izba, terasa, schodisko; poschodie - chodba, technická miestnosť, kúpeľňa, 3 x izba 

k bytu prislúcha záhradka o výmere 108 m2

Byt je možné kúpiť v prevedení:

HOLODOM: kompletné elektro a vodo-inštalácie, vrátane podlahového kúrenia, termostaty, zástrčky a vypínače, bojleru pre ohrev TUV, príprava na alarm, príprava na videovrátnik, potery, sádrové omietky, 1 x náter bielou farbou, bez sanity. V cene je kompletné oplotenie pozemku bariérovým plotom (okrem uličnej strany) a vyloženie parkovacích státí zámkovou dlažbou.

ŠTANDARD: byt je možné  dokončiť podľa požiadaviek a predstáv klienta - klienti nie sú viazaní jednotným dizajnom, ale majú možnosť výberu zo širokej škály materiálov a dekorov dostupných u našich partnerských firiem: plávajúce podlahy, obklady a dlažby, interiérové dvere a zárubne, kúpeľne vybavené sanitou, WC Geberit a taktiež na požiadanie zabezpečíme montáž klimatizácie, alarmu, exteriérových žalúzií.

Vzhľadom na vyhotovenie sú predpokladané veľmi nízke mesačné prevádzkové náklady na bývanie.

 Cena: 184.900,- €      Kontakt: 0903 757 187

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
118 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

RNDr. Agnesa Bondová

RNDr. Agnesa Bondová

Maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar
  • lrm
  • narks

Je dlhoročnou úspešnou maklérkou. Klienti ju majú radi pre jej profesionalitu, spoľahlivosť a zodpovednosť. Aj pri zložitých realitných zákazkách uprednostňuje jednoduché a zrozumiteľné riešenia. Venuje sa najmä rezidenčným nehnuteľnostiam - predaju a prenájmu bytov, rodinných domov, chát a pozemkov. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti