Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prenájom skladov a kancelárií v uzatvorenom areály s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou v Nitre – Janíkovciach. Ideálne pre vaše podnikanie!

Interné ID: 05042024ABM
Ulica: Dlhá
Mestská časť: Janíkovce
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
Iné:
9,07 €/m2/mesiac
+ DPH a energie

Popis nehnuteľnosti

Prenájom skladov a kancelárií v uzatvorenom areály s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou v Nitre – Janíkovciach. Ideálne pre vaše podnikanie!

Hľadáte ideálne pracovné prostredie pre svoje podnikanie? Ponúkame vám jedinečnú príležitosť prenajať si kancelárie a sklady v stráženom areály 24/7 v Nitre – Janíkovciach.

Budova disponuje štýlovými a funkčnými kanceláriami o celkovej výmere 363 m2, ktoré sú navrhnuté tak, aby poskytovali dostatok  priestoru pre váš tím, kancelárie vytvoria prostredie, kde váš podnik môže rásť a prosperovať.

Skladové priestory o celkovej výmere 2293 m2 pozostávajú z dvoch skladových hál (1023 m2 a 1270 m2) a výškou cca 5 m, z toho jedna hala je priamo prístupná z kancelárskej budovy. Sklady nie sú vykurované. Podľa požiadaviek klienta je možné prispôsobiť haly jeho potrebám. K dispozícii je i hydraulická nakladacia plocha.

Na prenájom je k dispozícii i voľná asfaltová plocha o výmere cca 600 m2, ktorá môže slúžiť na parkovanie alebo ako vonkajšia skladovacia plocha.

Areál má k dispozícii úžitkovú vodu z vlastnej studne a vodu z verejného vodovodu, elektrickú energiu, kanalizáciu a plyn.

Objekty na prenájom sa nachádzajú sa v atraktívnej lokalite Nitry v Janíkovciach na Dlhej ulici s dobrým dopravným napojením a prístupom k hlavným cestným sieťam – rýchlostná cesta R1 Bratislava/Banská Bystrica. To znamená ľahký a pohodlný prístup pre zákazníkov, obchodných partnerov i zamestnancov, zlepšuje obchodnú dostupnosť, rýchlu a jednoduchú distribúciu tovarov a zároveň pohodlnú dostupnosť pre vašich klientov a dodávateľov.

Cena nájmu:

Administratívna budova – kancelárie                   9,07 €/m2/mesiac

Sklady                                                              4,80 €/m2/mesiac

Voľné plochy                                                     2,90 €/m2/mesiac

K cenám sa prirátava DPH a energie.

Pre viac informácií a na plánovanie osobnej prehliadky nás kontaktujte e-mailom andrea.bielik@realitna.sk alebo telefonicky 00421 903 205 802. Vaše nové pracovné prostredie na vás čaká. Tešíme sa na spoluprácu s vami!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
363 m2
Zastavaná plocha:
363 m2
Stav:
úplne prerobený
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Celková plocha:
363 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Bielik

Ing. Andrea Bielik

Maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • narks
  • lrm

Maklérka má 26 ročné skúsenosti s realitami. Klient sa môže spoľahnúť na jej profesionalitu, odbornosť, zodpovedný a citlivý prístup. Portfólio nehnuteľností, ktorým sa venuje, je rovnako komerčného i rezidenčného charakteru. Opakovane bola vďaka svojim výsledkom vyhodnotená ako maklér roka.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti