Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj apartmánového komplexu v Chorvátsku, ostrov Murter - Tisno

Interné ID: 20032023AM
Ulica: Tisno
Obec: Ražanac
Okres: Zadar
Kraj: Zadarská župa
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Vila
5 200 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj apartmánový komplex v Chorvátsku, ostrov Murter - TISNO

 

Apartmánový komplex sa nachádza sa na jednej z najkrajších pláží Chorvátska, na ostrove Murter v Dalmácii, 80 m od mora a asi 400 m od centra  mestečka Tisno.

Na svahovitom pozemku s nádherným panoramatickým výhľadom o rozlohe 1 764 m2 sú k dispozícii 4 budovy s celkovou rozlohou 2 190 m2, v ktorých sa nachádza spolu 22 apartmánov  a jeden dom pre správcu.  Každý apartmán má parkovacie možnosti priamo na pozemku.

 

Vily Tolnai sa nachádzajú na svahu, majú nádherný výhľad na záliv Murter a malá kamienková mestská pláž s bufetom, reštauráciou a ležadlami je vzdialená cca 15 minút chôdze. V centre sa nachádzajú obchody, pekáreň, banka, pošta a je možné si objednať výlety loďou. 

 

VILA A je postavená na pozemku o rozlohe 394 m2 a apartmánový dom, o celkovej výmere 490 m², má k dispozícii celkovo 8 moderných apartmánov so samostatnými vchodmi:

- 1 apartmán pre 8 osôb (obývacia izba + 3 spálne)- 2 apartmány pre 6 osôb (obývacia izba + 2 spálne)- 2 apartmány pre 4 osoby (obývacia izba + 2 spálne)- 1 apartmán pre 4 osoby (obývacia izba + 1 spálňa)- 1 štúdio pre 4 osoby- 1 štúdio pre 2 osoby

Každý apartmán má klimatizáciu, terasu s výhľadom na more a parkovanie

 

VILA B (novostavba)  je postavená na pozemku o rozlohe 710 m2 a 4-podlažný apartmánový dom, o celkovej výmere 1100 m², má k dispozícii celkovo 12 nových  moderných apartmánov:

- 4 apartmány na prízemí s bezbariérovým prístupom- 3 apartmány na 1. poschodí- 3 apartmány na 2. poschodí- 2 menšie apartmány na 3. poschodí

Každý apartmán má klimatizáciu, terasu s výhľadom na more a parkovanie, spoločná strešná terasa s 360-stupňovým panoramatickým výhľadom

 

VILA C krásny samostatne stojaci rodinný dom s jednou bytovou jednotkou je postavený na pozemku o rozlohe 322 m2 a byt, pozostávajúci z obývacej izby, dvoch spálni a príslušenstva, o celkovej výmere 360 m². K dispozícii je veľká terasa s letnou kuchyňou, grilom a parkovaním. Dom je vhodné využívať v budúcnosti i ako recepcia a byt pre správcu areálu.

 

VILA D samostatne stojaci rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami je postavený na pozemku o rozlohe 338 m2 a 2 byty, každý pozostávajúci z obývacej izby, spálne a príslušenstva, parkovanie na pozemku.

Rodinný dom má vynikajúci potenciál aj napriek potrebnej rekonštrukcii, nakoľko je možné pristaviť 1 poschodie a tým zvýšiť ubytovaciu plochu.

 

Apartmánový komplex sa ponúka ako celok.

 

Cena: 5.200.000,-€

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
2190 m2
Úžitková plocha:
2190 m2
Plocha pozemku:
1764 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Bielik

Ing. Andrea Bielik

Maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • narks
  • lrm

Maklérka má 26 ročné skúsenosti s realitami. Klient sa môže spoľahnúť na jej profesionalitu, odbornosť, zodpovedný a citlivý prístup. Portfólio nehnuteľností, ktorým sa venuje, je rovnako komerčného i rezidenčného charakteru. Opakovane bola vďaka svojim výsledkom vyhodnotená ako maklér roka.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti