Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Popis nehnuteľnosti

1.Realitná a aukčná spol Vám predstavujeme exkluzívnu príležitosť v podobe nádherného rodinného domu, ktorý vás uchváti svojou eleganciou a luxusným prevedením. Toto majestátne sídlo sa nachádza v prestížnej časti Bratislavy, na Kolibe, v tichej a pokojnej ulici Jeséniova. Predstavujeme Vám Vašu vlastnú vilu, ktorá vám poskytne špičkový životný štýl a dokonalé pohodlie.

S úžitkovou plochou až 630m2 s celkovým rozložením pozemku 1455m2, táto nehnuteľnosť zaujme aj tých najnáročnejších kupcov. S jej architektonicky prepracovaným interiérom, kde sa ladia plávajúce podlahy s kvalitnou dlažbou, sa budete cítiť ako v paláci. 

Pri vstupe do domu vás privíta teplo z centrálneho podlahového kúrenia, alebo si môžete oddýchnuť pri krbe v obývacej miestnosti, dotvárajúci príjemnú atmosféru. Vstavané skrine vám poskytnú dostatok úložného priestoru, klimatizácia vám zaručí príjemné klimatické podmienky, a pre vašu bezpečnosť sú tu bezpečnostné dvere a alarm.

Tento rodinný dom je vybavený elegantnou sedlovou strechou s podkrovím, ktorá dodáva nehnuteľnosti šarm. Terasovitý pozemok ponúka priestor pre oddych a relaxáciu, kde si môžete vychutnávať príjemné dni. Okrem toho tu nájdete aj vlastné jazierko, vonkajší krb s altánkom, letnú kuchynku a vínnu pivničku,  ideálne pre rodinné stretnutia a spoločné oslavy.

Pohodu a relaxáciu ďaľej zabezpečí vlastná oáza pokoja - vnútorný wellness s bazénom, saunou a posilňovňou.

Tento exkluzívny rodinný dom je dostupný na trhu za cenu 1.550.000 €. Jeho jedinečný štýl a luxusná výbava sú vhodné pre tých, ktorí hľadajú iba to najlepšie. Ak túžite po vrcholovom bývaní a ceníte si špičkovú kvalitu, neváhajte a prihláste sa na obhliadku ešte dnes.

Nezmeškajte túto príležitosť a premeňte Vaše sny na skutočnosť!


Link na YouTube video - virtuálna prehliadka:
https://youtu.be/Qs6ilyruRW8

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
630 m2
Plocha pozemku:
1455 m2
Zastavaná plocha:
364 m2
Počet podlaží:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
3
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno - 2
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Matúš Kaník

Ing. Matúš Kaník

Maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • lrm
  • narks

Je najmladším členom nášho maklérskeho tímu. Priniesol so sebou inovatívne nápady a nové zručnosti, ktoré využíva v maklérskej práci. Rád sa venuje nehnuteľnostiam z Banskej Štiavnice, ktorá je jeho rodiskom. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti