Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom s atmosférou vidieckeho bývania

Interné ID: 11012023AL01
Obec: Miloslavov
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
249 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v Miloslavove. Táto obec sa nachádza v okrese Senec,  jej dostupnosť sa zrýchlila po dobudovaní diaľničného obchvatu D4R7 na 20 min jazdy autom do Bratislavy. V samotnej obci je kompletná občianska vybavenosť (obchody, lekár, škola škôlka...). Autobusová zastávka je dostupná pešo a vlaková stanica niekoľko minút autom alebo bicyklom.

Lokalita je ideálna na kľudné rodinné bývanie, dom sa nachádza na konci tichej ulice. Okolie ponúka prechádzky do okolia, neďaleko sa nachádzajú obľúbené jazerá Malé a Veľké Košariská. V budúcnosti je hneď vedľa obce plánovaná výstavba Biskupskej lagúny, budúcej rekreačnej zóny s plážami .

Rodinný dom bol postavený v roku 2021, je súčasťou radovej zástavby. Je dokončený na okamžité bývanie, a zatiaľ nový – neobývaný. Zastavaný pozemok spolu so záhradou a predzáhradkou má 3 áre (presne 298,5 m2). Dom má slnečnú záhradu s rozlohou 209 m2, ktorá je orientovaná na teplú južnú stranu. Priestor pred domom slúži  na parkovanie dvoch áut. K dispozícii sú inžinierske siete, a to:  elektrina, voda, kanalizácia. 

Dom má úžitkovú plochu 98 m2, ponúka bývanie  v dvoch podlažiach. Na prízemí je krytý vstup, zádverie, samostatné WC, obývacia izba prepojená s kuchyňou, komora, vstup na vonkajšiu terasu cez obývaciu izbu,  a schodisko.  Schodiskom sa vychádza na prvé podlažie, kde sa nachádza nočná časť domu, a to: tri samostatné spálne, veľká  kúpeľňa s WC a samostatná miestnosť šatník. V celom dome, okrem kúpeľne, WC a vstupnej chodby ,  je laminátová podlaha. Kúrenie je podlahové elektrické,  elektrický bojler zabezpečuje ohrev teplej úžitkovej vody. Kúpeľne sú kompletne vybavené.
 
Ponuková cena je pre záujemcu kompletná vrátane právneho a katastrálneho servisu.

Ponuková cena: 249 000 €

Link na video: https://youtube.com/shorts/5o8Elw42t0c?feature=share



V prípade záujmu Vám viac informácií poskytnem na tel.č. 0903 703 850 alebo mailom na litomericka@realitna.sk.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
98 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Ing. Adriena Litomerická

Ing. Adriena Litomerická

Spolumajiteľka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • narks

Je zakladateľkou a riaditeľkou spoločnosti a okrem maklérskej a riadiacej práce vo firme, sa aktívne zapája do práce profesijných združení a to na národnej, ako aj medzinárodnej báze. V rokoch 2009 – 2013 pôsobila ako viceprezidentka Európskej Realitnej Asociácie – CEI, dnes CEPI.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti