Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

SKOLAUDOVANÝ 5 izbový rodinný dom/bungalov v novej štvrti Chorvátsky Grob/Čierna voda, na ulici Jastrabia

Interné ID: 12102022AB1
Ulica: Jastrabia
Obec: Chorvátsky Grob
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
340 000 €

Popis nehnuteľnosti

Predaj SKOLAUDOVANÝ 5 izbový rodinný dom/bungalov v novej štvrti Chorvátsky Grob/Čierna voda, na ul. Jastrabia odbočka z Monarskej aleje II,  holodom - máte možnosť dokončiť podľa vlastných predstáv.

Pozemok: 473 m2

Obytná plocha: 114,4 m2

2 x kúpeľňa, 2 x wc, 4 x spálňa

3x parkovacie miesta (známková dlažba)

 Dispozícia: zo vstupnej haly je prístup do obývačky, tá  je plná svetla, vďaka veľkým preskleným plochám, z obývačky je priamy vstup na terasu; Spálne:  1 x rodičovská s kúpeľňou, zo spálne je priamy vstup na terasu, ostatné tri spalne majú spoločnú kúpeľňu s vaňou a extra WC s umývadielkom.  Podkrovie domu je opatrené výlezom a pochôdznou plochou  čim sa vytvoril objemný úložný priestor takmer nad celým prízemím.

Technický popis: obvodové múry - Porotherm 30 P, 300 mm, strešná krytina Terran, plastové 8 komorové okná s izolačným trojsklom z vonka antracit,  pred-príprava na exteriérové žalúzia, vstupné dvere sú bezpečnostné, finálna úprava stien je zo sadrových omietok a steny sú ošetrené náterom bielej farby s osadenými zásuvkami a vypínačmi; fasáda je tenkovrstvová silikónová omietka v kombinácii dreveným fasádnym obkladom.

Podlahové vykurovanie  systém Rehau a zdrojom tepla je plynový závesný kondenzačný kotol so zásobníkom 125 l; terasa zo zámkovej dlažby, oplotením a príprava na nabíjanie elektromobilu

Cena holodomu je 340 000 €

K dispozícii sú aj dokončené rodinné domy  do štandardu, čo ponúka bývanie za výhodnú cenu a bez starostí. v štandarde je  základné vybavenie bytu  ako podlahy, obklady, dlažby, zárubne a sanita v kúpeľniach....cena rodinného domu v štandarde je dohodou.

 

V obci je kompletná občianska vybavenosť (školy, škôlky, detské ihriská, Billa, Lidl, DM drogéria, zásielkovňa, reštaurácie, zmrzlina, lekáreň, zdravotnícke stredisko, atď.)a v pešej dostupnosti je Tesco, OC Monar a zastávky bratislavskej integrovanej dopravy.

Rodinný dom bude dokončený do štandardu, čo ponúka bývanie za výhodnú cenu a bez starostí. dokončenie stavby je zabezpečený developerom, ktorý sa postará o základné vybavenie bytu (podlahy, obklady, dlažby, zárubne a pod.) 



Kontakt: 0903 757 187

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
114.4 m2
Plocha pozemku:
473 m2
Zastavaná plocha:
114.4 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

RNDr. Agnesa Bondová

RNDr. Agnesa Bondová

Maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • Magyar
  • lrm
  • narks

Je dlhoročnou úspešnou maklérkou. Klienti ju majú radi pre jej profesionalitu, spoľahlivosť a zodpovednosť. Aj pri zložitých realitných zákazkách uprednostňuje jednoduché a zrozumiteľné riešenia. Venuje sa najmä rezidenčným nehnuteľnostiam - predaju a prenájmu bytov, rodinných domov, chát a pozemkov. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti